Nyheter fra Rensfjellrennet

SMØRETIPS RENSFJELLRENNET 2017

FINE FORHOLD, -4 OG MEGET TØRR SNØ. GLID: TOKO WHITE HF TOKO JETSTREAM POWDER RED. VARMES INN MED JERN FOR SÅ Å BRUKE FILTROTOR ALTERNATIV PÅ PULVER: SWIX FC7X MANUELSTRUKTUR: 0,75MM RETT. (ALTERATIV FOR DE SOM HAR: 1,0MM HØYRE) FOR DE SOM ØNSKER ET RIMELIGERE ALTERNATIV PÅ GLID KAN EN BRUKE BARE TOKO HF WHIT, […]

SMØRESERVICE – SMØRETIPS

Selbusporten vil ta seg av smøreservice for løpere som ønsker dette. Ski kan innleveres senest torsdag 9.mars kl. 16.00. Ellers vil Selbusporten også ha smøreservice på renndagen. Smøretips for renndagen vil bli lagt ut av Selbusporten på fredag her på hjemmesiden.  

Direktesendt Rensfjellrenn

@@Nea Radio vil sørge for at Rensfjellrennet blir direktesendt på DAB-FM og Nettradio. En slik direktesendt radiosending vil uten tvil gi Rensfjellrennet et skikkelig løft med tanke å få formidlet det som skjer til løpere, løpernes familier, funksjonærer og publikum rundt omkring.  www.nearadio.no.

STARTGARANTI

Dersom det er nok snø i løypa vil Rensfjellrennet bli arrangert uansett vær. Ved dårlige værforhold vil rennet i gå i dagslystraseer inn mot Rensjøen og Torstjern og ikke opp i fjellet. Da med to og tre runder via Bønnkjølen. Dette er løyper som blir preparert fra medio februar og ut sesongen.

Pressemelding

Rensfjellrennet gjenoppstår – i ny form Midt-Norges eldste turrenn, Norges nest eldste, Rensfjellrennet, er blitt arrangert mer eller mindre sammenhengende fra 1934 og fram til 2015. Fra oppstarten i 1934 og fram til og med 1959 gikk rennet i den nesten seks mil lange trasèen mellom Støren i Midtre Gauldal og Vikvarvet i Selbu. Men […]